Stay Tuned!

Wij willen een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt.

Rotterdam Pride droomt van een samenleving waar een ieder zichzelf mag zijn, ongeacht sekse, seksuele geaardheid, genderidentiteit, achtergrond of leeftijd. 

Rotterdam staat op de derde plaats van meest vriendelijke LHBTQIA+ steden in de wereld en groeit elk jaar met het aanbod LHBTQIA+ evenementen.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen en onze activiteiten? Stay Tuned en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Upcoming Events

Rotterdam Pride - September 2020

De zevende editie van Rotterdam Pride vindt eind september plaats. Onder de huidige omstandigheden is de vraag hoe en in welke vorm het festival plaats zal vinden. Rotterdam Pride volgt hierin het advies van de overheid. De voorbereidingen gaan onverminderd door.  

Juist nu is de saamhorigheid belangrijk en wij zullen samen met onze partners en sponsoren ervoor zorgen dat we een fantastische Pride gaan neerzetten. Uiteraard wel binnen de kaders die door de overheid hiervoor zijn gegeven, dus we moeten creatief zijn. We zullen er alles aan doen om met elkaar Rotterdam Pride te maken.

Binnenkort volgt hier meer informatie.

EuroPride Bid - Oktober 2020

Het Rotterdam Pride team zal in oktober 2020 hun plannen voor de EuroPride presenteren aan de leden van EPOA (European Pride Organisers Association). Wij gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat EuroPride in 2023 naar Rotterdam komt!

Eurovisie Songfestival - Mei 2021

Helaas kon het Eurovisie Songfestival vanwege COVID-19 dit jaar niet doorgaan. Rotterdam heeft aangegeven in alsnog gaststad te willen zijn van dit mega spektakel, dus hopen we volgend jaar onze plannen tijdens het Eurovisie Songfestival alsnog uit te kunnen voeren.

Roze Zaterdag - Juni 2022

Rotterdam gaat Roze Zaterdag in 2022 organiseren. De precieze datum zal binnenkort bekend gemaakt worden.  

EuroPride Rotterdam - September 2023

Stay Tuned…..

© 2020 Rotterdam Pride. Alle rechten voorbehouden.

Made with by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!