Stay Tuned!

Wij willen een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt.

Rotterdam Pride droomt van een samenleving waar een ieder zichzelf mag zijn, ongeacht sekse, seksuele geaardheid, genderidentiteit, achtergrond of leeftijd. 

Rotterdam staat op de derde plaats van meest vriendelijke LHBTQIA+ steden in de wereld en groeit elk jaar met het aanbod LHBTQIA+ evenementen.

Wil je op de hoogte blijven van deze evenementen? Stay Tuned en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Upcoming Events

Eurovisie Songfestival Rotterdam - Mei 2020 ​

Het Eurovisie Songfestival vindt voor het eerst sinds 40 jaar plaats in Nederland en komt naar Rotterdam!

Met de slogan ‘Open Up’  wil de organisatie mensen uitnodigen zich open te stellen voor de ander, voor meningen, elkaars verhalen en natuurlijk voor elkaars muziek.

De halve finales van het songfestival worden volgend jaar gehouden op dinsdag 12 mei en donderdag 14 mei. De finale is op 16 mei. De kaartverkoop start naar verwachting voor de feestdagen.

IDAHOT Rotterdam - Mei 2020

IDAHOT, de international dag tegen homo, trans en bi-fobie. Rotterdam Pride maakt er een interactieve middag- en avondvullend programma met een mooie mix van kennisdeling, netwerken en cultuur.

Rotterdam Pride - September 2020

Rotterdam Pride viert van 18 t/m 27 september de 7e editie, met een divers en kleurrijk programma-aanbod op het gebied van o.a. kunst en cultuur, jeugd en familie, talkshows en debatten, entertainment en natuurlijk de party’s is er voor iedereen iets te beleven.

EuroPride Bid - Oktober 2020

Het Rotterdam Pride team zal in oktober 2020 naar Oslo gaan om hun plannen voor de EuroPride te presenteren aan de leden van EPOA (European Pride Organisers Association). Ze gaan hun uiterste best doen om er voor te zorgen dat EuroPride in 2023 naar Rotterdam komt!

Roze zaterdag Rotterdam - September 2021

Roze zaterdag komt in 2021 naar Rotterdam. Deze zaterdag zal plaatsvinden tijdens Rotterdam Pride 2021, extra feest dus!

EuroPride Rotterdam - September 2023

Stay Tuned…..

More Events

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!