Love

Rotterdam Pride

together

we are

Dit jaar vieren we 010 years of rotterdam pride

Stichting Rotterdam Pride is een LHBTQIA+ organisatie met als missie om bij te dragen aan het creëren van een samenleving waarin iedereen zich thuis voelt, ongeacht gender, seksuele geaardheid, culturele achtergond, hoe je lichaam eruit ziet of werkt en alles wat je eigenlijk anders maakt dan de norm. Samen strijden we voor een nieuwe norm; waar iedereen veilig kan en mag zijn wie die is. Als overkoepelende LHBTQIA+ organisatie in Rotterdam werken we samen met andere organisaties, een uitvoerend team en vrijwilligers om zelf LHBTQIA+ evenementen te organiseren en die van anderen te promoten. Wij organiseren het gehele jaar door events, maar ons hoogtepunt is dé ‘Rotterdam Pride Week’, waarin we met elkaar 10 dagen langen aandacht besteden aan LHBTQIA+ emancipatie en acceptatie in Rotterdam en de stad laten stralen in alle kleuren van de regenboog. 

Het gevarieerde programma van de 10 dagen is samengesteld uit activiteiten die door Rotterdam Pride, culturele partners en horecapartners in de stad worden georganiseerd. Wij organiseren zelf een festival en een inhoudelijk programma wat bestaat uit meerdere pride talks en community events.

Together we are Rotterdam Pride!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy