Love

Rotterdam Pride

FAQ

Frequently Asked Questions

Op deze pagina kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen over Rotterdam Pride.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan gewoon contact met ons op via het formulier of bijvoorbeeld Instagram.

klik op de vraag

om het antwoord te lezen

Van 1 t/m 11 juni in 2023

Dat verschilt per event. Zo is het festival op het Willemsplein op 3 juni gratis toegankelijk en zijn ook meerdere community events gratis. Sommige pride talks en community events kosten echter wel geld, maar dan heb je altijd de keuze om een kaartje te kopen van €2,95 – €5,95 of €9,95.

Niet iedereen heeft even veel te besteden als mens, de één bijvoorbeeld wat meer dan de ander of juist andersom. Daarom wilden we graag dat de tickets betaalbaar zijn voor iedereen en hebben we ze verdeeld in drie verschillende prijsklassen. 

  • Basis ticket. Dit is voor iedereen die niet veel te besteden heeft op het moment. 
  • Standaard ticket. Dit is de reguliere prijs van een ticket. 
  • Community ticket. Hiermee koop je een kaartje voor jezelf en help je ons met een kaartje te geven aan een ander doordat je meer betaald dan de reguliere prijs. 

Dat is geen probleem en daar hebben we meerdere oplossingen voor. We willen dat onze events toegankelijk zijn voor iedereen. Het desbetreffende persoon kan daarom mailen naar [email protected] en dan helpen we hen verder.

Ga naar onze agenda en klik op het event waar je graag een ticket voor zou willen kopen. Op de pagina wat je vervolgens terecht komt, zie je een grote gele knoop met ‘Koop tickets’. Deze knop zal je leiden naar een paylogic pagina waar je verder kunt gaan met de aankoop. Je kunt betalen met Mastercard, Visa of iDeal.

We vinden het zelf ook vervelend dat we dit jaar samenvallen met een andere pride. Helaas kunnen we daar weinig aan doen omdat wij geen zeggenschap hebben over de uiteindelijke datum waarop we worden ingepland op de festivalkalender. Wij hebben andere data aangevraagd (ook in september), en 3 juni is waar we het nu met elkaar mee moeten doen. Tegelijk snappen wij hoe complex het is om een plek te krijgen op de festivalkalender en dat alle partijen zich hebben ingezet om ons een plek daarop te gunnen. Meer hierover kun je ook lezen in ons nieuwsbericht.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy