Love

Rotterdam Pride

Workshop Inner Conflict Relief | Rotterdam Pride Conference

Als queer persoon heb je een enorm aanpassingsvermogen, omdat je vaak onbewust geleerd wordt om delen van jezelf te verbergen, te negeren of weg te duwen. Dit kan komen omdat het bijvoorbeeld niet veilig/goed voelt om jezelf te laten zien, wat je weer kan leren je eigen behoeften weg te cijferen, jezelf te second guessen, bang te zijn om geaccepteerd te worden of je onzichtbaar/onzeker te voelen op meerdere gebieden in je leven.

Wanneer je eenmaal je seksualiteit of gender identiteit hebt kunnen accepteren, hoeft dit geen onderdeel meer van je realiteit te zijn, maar vaak blijf het hangen op andere gebieden in je leven zoals je creativiteit, werk, sociale omgang, liefdesleven en zelfbeeld. Als je écht jezelf wilt laten zien en met vertrouwen je plek in de wereld wilt claimen, moet je aan de slag met delen van jezelf, waar je het bestaan misschien nu niet eens vanaf weet.

Daarvoor biedt Personal Change Lab speciaal voor Rotterdam Pride Conference een workshop Inner Conflict Relief™ aan, waarin Lesley Posthuma en Rachael Karamat in 2,5 uur met je aan de slag te gaan. Met een groep van max. 20 gelijkgestemden leer je kwetsbare delen van jezelf zien, hoe en waarom ze zijn ontstaan, hoe ze zich manifesteren in jouw dagelijks leven, hoe ze je tegenhouden in het bereiken van je doelen en hoe je ze kan transformeren voor meer rust in je hoofd, doelgerichtheid, daadkracht en vertrouwen in jezelf.

Zou je graag mee willen doen? Meld je dan nu aan via de gratis ticket link en reserveer jouw plek!

Meer weten over Personal Change Lab? Bezoek dan hun website: https://www.personalchangelab.com/

Dit event zal in het Nederlands worden gesproken.

Event details

Agenda

Date:

juni 23

Time:

15:30 - 18:00

Locatie

Kunsthal Rotterdam

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy