Dare to

Be Proud

"As we let our light shine, we unconsciously give other people permission to do the same. As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others." M. Wilkinson

Bij Rotterdam Pride streven we naar een Pride waarin ruimte is voor iedereen binnen de LHBTIQIA+ community. We geloven dat een positieve, liefdevolle en tolerante mindset de brug vormt naar gelijkheid. We dromen van een inclusieve stad waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, ongeacht seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, culturele achtergrond, religie, lichaamskleur of lichaamsvorm, en waar acceptatie en diversiteit de boventoon voert. 

Met DARE TO dagen wij LHBTQIA+’ers uit om trots te zijn op zichzelf! We zijn dankbaar voor alle strijders die de moed hebben gehad om zich hard te maken en op te komen voor hun idealen. Omdat ze strijden voor gelijkwaardigheid, openheid en vrijheid voor iedereen binnen onze geweldige community. Zij zijn een groot voorbeeld voor alle fantastische mensen die zich nu misschien nog klein houden of zich verstoppen uit angst of schaamte, en hopen dat ze geïnspireerd raken, weten dat ze geliefd zijn en beseffen niet alleen te zijn! 

DARE TO be you en weet dan dat je omringt bent door een community die je hierbij ondersteund! 

Pride Rotterdam. 
Dare to inspire.
Dare to unite. 

DARE TO UNITE  EMPOWER  BE YOU  INSPIRE  TALK  SHOW 

© 2021 Rotterdam Pride - Alle rechten voorbehouden.

Made with ♥ by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!