Love

Rotterdam Pride

Dare To

Volunteer

Vrijwilliger worden bij Rotterdam Pride?

De vrijwilligersmogelijkheden zijn breed! Iedereen is welkom en voor iedereen is een plek! Naast verschillende taken tijdens onze evenementen zijn er ook mogelijkheden om nieuwe concepten te bedenken. Wij gaan hierover graag met jou in gesprek.

Aanmelden is mogelijk tot 15 mei

Wat kan ik doen om te helpen?​

Wat is er allemaal te doen?

Rotterdam Pride organiseert natuurlijk het Pride Festival en de Pride Walk, maar fungeert ook als paraplu-organisatie die de activiteiten van verschillende organisaties en ondernemingen tijdens Rotterdam Pride bundelt en communiceert. De vrijwilligersmogelijkheden zijn daarom breed. Denk bijvoorbeeld aan: artiestenservice, productionele ondersteuning, verkoop, begeleiding van pers, onderzoek, ondersteuning van de communicatie en natuurlijk op- en afbouw werkzaamheden.

Heb ik ervaring nodig als vrijwilliger?

Voor sommige vrijwilligerstaken heb je ervaring nodig, maar iedereen kan en mag helpen!

Krijg ik een briefing?

Zeker! Onze vrijwilligerscoördinator zal jou briefen op basis van jouw taken.

Waarom zou ik helpen?

Omdat het geweldig is! Tijdens Rotterdam Pride hebben we een super leuke tijd met elkaar! Daarnaast kan je genieten van toffe acties, zoals teamuitjes bij onze partnerevenementen. En…. Alle vrijwilligers krijgen natuurlijk een goed gevulde goodiebag en een welverdiend Rotterdam Pride t-shirt.

Wat is de minimumleeftijd?

Je kan als vrijwilliger voor ons aan de slag vanaf 16 jaar.

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven?

Er wordt contact met je opgenomen door de vrijwilligerscoördinatoren. Zij connecten jou en wanneer het jou uitkomt zullen jullie kennis maken met elkaar. Vervolgens word je toegevoegd aan de groepswhatsapp, waarmee je met andere collega vrijwilligers in contact kan staan. Zodra er nieuwe evenementen en mogelijkheden zijn voor jou, word er contact met je opgenomen. Als je aangeeft interesse te hebben in speciale projecten van Rotterdam Pride of dat je zelf een leuk idee hebt, zullen wij je hiervoor benaderen en kijken naar de mogelijkheden!

Meld je nu aan als vrijwilliger!

Aanmelden is mogelijk tot 15 mei

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt