Vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij Rotterdam Pride?

Meld je aan en word Rotterdam Pride Vrijwilliger!

Rotterdam Pride viert in 2019 de zesde editie van culturele en seksuele diversiteit van 22 t/m 29 september. Rotterdam Pride fungeert als paraplu-organisatie die de activiteiten van de verschillende organisaties en ondernemingen tijdens Rotterdam Pride bundelt en communiceert en organiseert zelf ook evenementen zoals het Pride Festival en de Pride Walk.

Wat kan ik doen om te helpen?

De vrijwilligersmogelijkheden zijn breed. Iedereen is welkom en wordt opgenomen in de Rotterdam Pride community. Naast taken tijdens onze evenementen zijn er ook mogelijkheden om nieuwe toffe dingen te bedenken. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw talenten in te zetten. Tijdens Rotterdam Pride zoeken wij altijd (nieuwe) vrijwilligers die een bijdrage willen leveren. Denk bijvoorbeeld aan: artiestenservice, productionele ondersteuning, verkoop, begeleiding van pers, onderzoek, ondersteuning communicatie en natuurlijk op- & afbouw werkzaamheden.

Heb ik ervaring nodig als vrijwilliger? 
Voor sommige vrijwilligerstaken heb je ervaring nodig, maar iedereen kan en mag helpen!

Krijg ik een briefing? 
Zeker! Onze vrijwilligerscoördinator Fransien zal jou (samen met de producenten) briefen op basis van jouw taken. Zij zal te allen tijde jouw
aanspreekpunt zijn. 

Wat zijn de highlights als vrijwilliger?
Alles! Tijdens Rotterdam Pride hebben wij vooral een leuke tijd met elkaar! Daarnaast krijgen alle vrijwilligers de mogelijkheid om te genieten van toffe
acties, zoals teamuitjes bij onze partnerevenementen. En…. alle vrijwilligers krijgen een goed gevulde goodie-bag en een Rotterdam Pride t-shirt!

Wat is de minimumleeftijd?
Je kan als vrijwilliger werken vanaf 16 jaar.

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven? 
Er wordt contact met je opgenomen door de vrijwilligerscoördinator, Fransien. Zij connect jou en wanneer het jou uitkomt zullen jullie kennis maken. Vervolgens word je toegevoegd aan de groepswhatsapp, die uitsluitend gebruikt wordt voor werkdoeleinden. Zodra er nieuwe evenementen en mogelijkheden zijn voor jou, word er contact met je opgenomen. Als je aangeeft interesse te hebben in speciale projecten van Rotterdam Pride of dat je zelf een leuk idee hebt, zullen wij je hiervoor benaderen en kijken naar de mogelijkheden!

Meld je nu aan als vrijwilliger!

=

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!