Love

Rotterdam Pride

Together we

make pride

Vrijwilliger worden bij Rotterdam Pride?

De mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij Rotterdam Pride zijn reuze en we kunnen je hulp dit jaar (weer) goed gebruiken! In 2023 vindt de tiende editie van Rotterdam Pride plaats van 1 t/m 11 juni vol met mooie pride talks, community events, feestjes en randprogrammering. Het werk is erg divers en er is voor iedereen zeker wat te doen, dus wees welkom om bij te dragen aan Rotterdam Pride en je te verbinden met de community!

Aanmelden is mogelijk tot 15 mei

Wat kan ik doen om te helpen?​

Wat is er allemaal te doen?

Ontzettend veel! De productie van de gehele Rotterdam Pride Week is een aardige klus, waar ons uitvoerende team al maanden hard voor aan het werk is, maar zonder vrijwilligers zouden we nergens zijn. Je bent dus een belangrijke schakel voor ons en kijken daarom graag naar wat bij jou zou passen. Over het algemeen is er hulp nodig bij het festival, de community events en de pride talks. Diverse klussen kunnen dan voorkomen zoals productie support, artiesten service, PR en communicatie support, het op en afbouwen van een event, middelen uitdelen, gasten ontvangen en nog veel meer.  

Heb ik ervaring nodig als vrijwilliger?

Nee, dat is geen vereiste. Uiteraard kan het heel handig zijn als je wel ervaring hebt op bepaalde gebieden. Geef dit dan ook vooral aan als je denkt dat het een goede aanvulling zou kunnen zijn.  

Krijg ik een briefing?

Zeker! Onze vrijwilligerscoördinator zal jou briefen op basis van jouw taken.

Waarom zou ik helpen?

Het is belangrijk werk voor de LHBTQIA+ gemeenschap in Rotterdam, maar bovenal heel leuk! Het is voor jou ook een manier om je te verbinden met andere queer mensen in Rotterdam, wie weet ontmoet je wel je nieuwe partner of bestie tijdens het werk. Ook ben je voor altijd onderdeel van ons Pride netwerk en zijn we je voor eeuwig dankbaar, wat we ook zullen uiten in extra’s zoals goodiebags en leuke events. 

Wat is de minimumleeftijd?

Je kunt als vrijwilliger voor ons aan de slag vanaf 16 jaar.

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven?

Je ontvangt een bevestigingsmail van je inschrijving waar meer informatie in staat over de vervolg stappen, zoals het toegevoegd worden aan de whatsapp groep en de events.

Meld je nu aan als vrijwilliger!

Aanmelden is mogelijk tot 15 mei

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy