Love

Rotterdam Pride

Pride Talk 2023

Live broadcast

Pride Talks

Together we are

Blijf op de hoogte!

Je krijgt van ons bericht zodra de volgende Pride Talks weer beginnen, door je hieronder aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Rotterdam Pride Talks

Lezingen en conversaties over wat er speelt in de LHBTQIA+ gemeenschap in Rotterdam en wereldwijd

Doe mee aan de Pride Talks, het inhoudelijke programma van Rotterdam Pride wat voorheen bekend stond als de Pride Conference, om deel te nemen aan paneldiscussies en lezingen over onderwerpen zoals identiteit, expressie, alternatieve relatievormen en educatie. We zien de talks als een essentieel onderdeel van ons programma, want tijdens deze gesprekken kunnen we met elkaar de diepte ingaan over wat er speelt en hoe we LHBTQIA+ acceptatie en emancipatie verder kunnen bevorderen.

Met het Rotterdam team is er de afgelopen tijd hard gewerkt aan een invulling van het programma wat inspirerend, verbindend en relevant is. Daarnaast hopen we dat de Pride Talks ook dit jaar zullen zorgen voor een moment van herkenning en erkenning voor iedereen binnen de LHBTQIA+ gemeenschap.

Voel je welkom, ook als bondgenoot, om te luisteren en mee te praten met gelijkgestemden. De onderwerpen die behandeld zullen worden, zijn juist bedoeld om te informeren en mensen met elkaar te verbinden die in het alledaagse leven niet zo snel in contact zouden komen met elkaar.

Pride Talks

Programma

De ticketprijzen zijn verdeeld in drie prijsklassen: basis, standaard en community. Dit doen we zodat de prijzen toegankelijk zijn voor iedereen en je zelf kunt kiezen welke prijs voor jou juist voelt.

Koop nu je ticket!

open een pride talk hieronder en koop je ticket via de ticket link

Pride Talk is een vast onderdeel van de programmering tijdens de pride week, dus ook in vorige jaren hadden we een meerdaagse conferentie. Hier werden onderwerpen besproken zoals kids & chosen family, queers in music, celebrate your body en queers in fashion. Benieuwd naar de eerdere pride talks/conferenties? Dan heb je geluk, want alles is terug te bekijken via onze website of YouTube!

Bekijk de

videos

Best Of

Rotterdam Pride talks

Bekijk de

videos

Best Off

Rotterdam Pride Conference 2021

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy