Love

Rotterdam Pride

PridePal Chat

Support Channel

we zijn online in November, iedere maandag tussen 20:30 - 21:30 uur.

Via Pride Pal Chat willen we op een snelle en toegankelijke manier de LHBTQIA+ community helpen, adviseren en ondersteunen. Dit doet Rotterdam Pride op meerdere momenten van het jaar. Via een anonieme chat kunnen er vragen gesteld worden en kunnen wij als organisatie meedenken in oplossingen en je eventueel koppelen aan organisaties die gespecialiseerd zijn in jouw vraagstuk. Gedurende de maand november gaan de dames van Personal Change Lab iedere maandag een uur online om 20.30 uur.

start door rechtsonder op het chat-icoontje te klikken.

Buiten de beschikbare uren kun je ook een bericht achterlaten. Hiervoor hebben we alleen wel je e-mail adres nodig. Maar geen zorgen, deze zullen we alleen gebruiken voor het tot stand brengen van ons gesprek.

Zie je geen pop-up? Geen zorgen, klik dan hier.

Klik op mijn kleinere vriendje rechtsonder-in om een chat te starten.

Over Personal Change Lab:

Leef meer vanuit jezelf, dan in reactie op anderen.

Als erkend therapeut en change manager bij diverse multinationals hebben Lesley en Rachael hun expertises gecombineerd in het bedrijf Personal Change Lab.
De missie van Personal Change Lab is om mensen te inspireren en motiveren door vanuit verschillende perspectieven naar zichzelf – en anderen – te kijken. Om meer vertrouwen te krijgen in eigen kunnen en zich te laten zien als een inspirerend persoon met charisma en moed.

Personal Change Lab is gespecialiseerd in het geven van workshops, trainingen en sessies gericht op persoonlijke transformatie en empowerment, met name voor LHBTI+.

Met hun zelfontwikkelde Inner Conflict Relief methode zorgen ze ervoor dat men meer vanuit zichzelf leeft in plaats van alleen in reactie op anderen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy