Dare to

Introduce

Team rotterdam pride

Bey

Voorzitter Bestuur

Ik wil een samenleving creëren waar iedereen zich thuis voelt en die mensen in staat stelt een stap dichter naar zichzelf te zetten, hoe klein dat stapje ook is. Ik hoop dat Rotterdam een stad kan worden en blijven die seksuele én culturele diversiteit omarmt.

CECIEL

AMBASSADEUR

De weg naar acceptatie is zelfacceptatie. 
Durf te zijn wie je bent en laat mensen zien wie dat is. Ik wil dat Rotterdam die mooie, inclusieve stad wordt waarin íedereen vanuit dezelfde missie en visie samenwerkt.

IRIS

Algemeen Bestuurslid

Met Pride laten we aan de rest van de wereld zien hoe wij dagelijks de kers op de taart zetten. We moeten met z’n allen luisteren naar het vlammetje in ons binnenste. Als we daarvoor gaan, zitten we goed.

JOEL

Algemeen Bestuurslid

Niet lullen, maar poetsen. Rotterdam is een mooie, rauwe stad die qua gayscene nog wel wat liefde kan gebruiken. Laten we er samen voor zorgen dat we een toekomst creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

JOEY

AMBASSADEUR

We zijn allemaal warriors die met veel liefde voor elkaar zichzelf durven te zijn. Mijn hoop voor Rotterdam is dat iedereen gewoon mens mag zijn en in vrij- en veiligheid de straat over kan gaan.

Naam

functie

motivatie verhaal

LEANDER

Interim Productie

Rotterdam is een stad met lef; laten we ook tijdens de Pride net zoveel lef tonen. Om te laten zien dat we trots zijn op wie we zijn en zo stad te overladen met liefde, vrijheid en respect.

Romona

Ambassadeur & Productie

Het zou fantastisch zijn als iedereen meer liefde aan zichzelf en aan de rest van de wereld zou geven. Daarom moeten we als Rotterdam Pride voor volledige acceptatie staan; weg met discriminatie.

PRINCEY

AMBASSADEUR

We hebben nog een lange weg te gaan, maar het is tof om te zien hoe de jongere generatie steeds meer zichzelf durft te zijn. Mijn droom voor Rotterdam:  No More Bashing! Alleen maar liefde.

REMON

Creative

Het is mijn wens dat iedereen een leven kan leven dat ze gelukkig maakt en dat we dat mogen vieren. Rotterdam is aan het floreren, een goed moment om samen te kijken hoe we het nóg mooier kunnen maken.

THEO

PROGRAMMEUR

Ik ben zo trots op alle veranderingen die nu gaande zijn. Het voelt alsof hier eindelijk ruimte voor is. Voor Rotterdam hoop ik dat de stad nog veel meer haar kleuren laat zien en de plek wordt waar iedereen zich gehoord voelt.

MARIEKE

Interim Projects & Partners

Iedere identiteit moet gevierd kunnen worden; ongeacht seksuele voorkeur, gender, lichaamsvorm of -kleur. Rotterdam Pride verdient het om een event met internationale allure te worden. Ik kijk ernaar uit dit proces te ondersteunen. 

Rotterdam Pride main Partners

© 2020 Rotterdam Pride - Alle rechten voorbehouden.

Made with ♥ by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!