MA'MA Queen

“We’re all born naked and the rest is drag.”

MA'MA QUEEN

Dennis Bijleveld aka Ma’Ma Queen

Dennis Bijleveld aka Ma’MaQueen is een 27-jarige niet-binaire queer identificerende multidisciplinaire beeldend kunstenaar. In 2017 studeerde hij af aan de modeafdeling van de Willem de Kooning Kunstacademie in Rotterdam met een minor in gender- studies. Na zijn afstuderen is Dennis zijn eigen bedrijf By Level D begonnen en werkt hij als performer, dragqueen, fashiondesigner, model, stylist en make-up artist. 

Hij leeft zijn leven zoals hij het wil en beleeft een reis vol avonturen. Sinds 2018 is hij ambassadeur van Rotterdam Pride. Wie in 2018 meegelopen is met de Pride Walk kent waarschijnlijk nog de beelden van de tien meter lange (trouwens door hem designed en gemaakt), achtkleurige- regenboog-jurk. We loved it!

Natuurlijk is Ma’Ma Queen in 2019 weer ambassadeur van Rotterdam Pride en daarmee onderdeel van House of Pride 2019 – want we kunnen haar gewoon niet missen.

MA’MA Queen is een echte mama
Ma’MaQueen is de founding mother van het eerste Rotterdamse draghouse House of Holographic Hoes – een diverse club queens. The children of Ma’Ma Queen bestaan uit Ma’Ma Queen, Rita Book, Licka Lolly, Inga Shubskaya en The Only Miss JJ

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!