Vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij Rotterdam Pride?

Meld je aan en word Rotterdam Pride Vrijwilliger!

Rotterdam Pride viert eind september 2020 de zevende editie van culturele en seksuele diversiteit. 

Rotterdam Pride fungeert als paraplu-organisatie die de activiteiten van verschillende organisaties en ondernemingen tijdens Rotterdam Pride bundelt en communiceert. Ook organiseert Rotterdam Pride ook zelf evenementen zoals het Pride Festival en de Pride Walk.

Wat kan ik doen om te helpen?

De vrijwilligersmogelijkheden zijn breed. Iedereen is welkom en wordt opgenomen in de Rotterdam Pride community. Naast taken tijdens onze evenementen zijn er ook mogelijkheden om nieuwe toffe dingen te bedenken. Wij gaan graag met jou in gesprek om jouw talenten in te zetten. 

Tijdens Rotterdam Pride zoeken wij altijd (nieuwe) vrijwilligers die een bijdrage willen leveren. Denk bijvoorbeeld aan: artiestenservice, productionele ondersteuning, verkoop, begeleiding van pers, onderzoek, ondersteuning communicatie en natuurlijk op- & afbouw werkzaamheden.

Heb ik ervaring nodig als vrijwilliger?
Voor sommige vrijwilligerstaken heb je ervaring nodig,  maar iedereen kan en mag helpen!

Krijg ik een briefing?
Zeker! Onze vrijwilligerscoördinator zal jou briefen op basis van jouw taken.

Wat zijn de highlights als vrijwilliger?
Alles! Tijdens Rotterdam Pride hebben wij vooral een leuke tijd met elkaar! Daarnaast krijgen alle vrijwilligers de mogelijkheid om te genieten van toffe
acties, zoals teamuitjes bij onze partnerevenementen. En…. alle vrijwilligers krijgen een goed gevulde goodiebag en een Rotterdam Pride t-shirt.

Wat is de minimumleeftijd?
Je kan als vrijwilliger voor ons aan de slag vanaf 16 jaar.

Wat gebeurt er nadat ik me heb ingeschreven?
Er wordt contact met je opgenomen door de vrijwilligerscoördinatoren. Zij connecten jou en wanneer het jou uitkomt zullen jullie kennis maken met elkaar. Vervolgens word je toegevoegd aan de groepswhatsapp, waarmee je met andere collega vrijwilligers in contact kan staan. Zodra er nieuwe evenementen en mogelijkheden zijn voor jou, word er contact met je opgenomen. Als je aangeeft interesse te hebben in speciale projecten van Rotterdam Pride of dat je zelf een leuk idee hebt, zullen wij je hiervoor benaderen en kijken naar de mogelijkheden!

Meld je nu aan als vrijwilliger!

=

© 2020 Rotterdam Pride. Alle rechten voorbehouden.

Made with by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!