Love

Rotterdam Pride

Op zoek naar een man – Pride Edition Rotterdam | Studio De Bakkerij

Op een persoonlijke en muzikale manier neemt Bert je mee in zijn zoektocht naar intimiteit. De kijker wordt ondergedompeld in zijn humoristische liedjes en verhalen over dates met oudere mannen, keihard op je bek gaan, gênante stijve piemels, de idealisering van Hollandse mannen en nog veel meer.

In zijn solovoorstelling neemt hij zijn eigen verlangens en gevoelens onder de loep en vraagt zichzelf af naar welke soort man hij op zoek is. En zegt dat ook iets over hoe hij in het leven staat?
Een muzikale voorstelling over de moeilijke, grappige en gevoelige zoektocht naar intimiteit.

Bert Van Puymbroeck (1992) is al zijn hele leven op zoek naar de verbinding met zichzelf en met de ander. Hierin hebben acteren, liedjes maken, teksten schrijven en verschillende therapeutische opleidingen hem een handje geholpen.
In 2019 is Bert te zien op het Antwerp Queer Arts Festival met zijn muziek, gevolgd door zijn eerste single ‘Mijtijd’. Sinds 2022 tourt hij met zijn eerste solovoorstelling ‘Op zoek naar een man’ en neemt hij het publiek mee in zijn queeste.

“Ik speel deze voorstelling omdat ik via mijn persoonlijk verhaal het over een universeel thema wil hebben: de liefde. Maar dan vanuit een lgbtq-standpunt. Mijn persoonlijke zoektocht naar de juiste man is erg hobbelig geweest. Hiervoor ben ik op zoek moeten gaan naar mezelf en de connectie met mijn lichaam.”

Tekst en muziek: Bert Van Puymbroeck
Coaching: Gode Kempen
Licht en geluid: Saif Salloomi
Kostuum: Ruud Anthoni
Captatie: Adam Dens
Foto’s: Andreas Van Esbroeck

Event details

Agenda

Date:

juni 2

Time:

20:30 - 21:30

Locatie

Studio de Bakkerij

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy