Confab 2019

Details
Start:

september 27 - 12:00 pm

Einde:

september 28 - 02:00 am

Categorie:

Knowledge

Website:
Ga naar Facebook
Locatie

Theater Rotterdam

Schouwburgplein 25

Rotterdam, Netherlands, 3012 CL

Rotterdam Pride organiseert dit jaar in samenwerking met Student Pride NL, Hogeschool Rotterdam, Inholland Rotterdam, Erasmus University Rotterdam, Thomas More Hogeschool en Codarts, de CONFAB 2019.

CONFAB staat voor fabulous conference. Tijdens de CONFAB 2019 kunnen bezoekers zich verdiepen, kennismaken en in gesprek gaan, met elkaar en met organisaties over verschillende LHBTQIA+gerelateerde onderwerpen.

De CONFAB 2019 wordt gehost door Snorella WC.

De conferentie wordt officieel geopend door wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Toerisme). Naast debatten en workshops over o.a religie, kunst, cultuur en identiteit, zijn er verschillende inspirerende sprekers zoals Jan Kees de Jager (CFO KPN), Vera Boots (initiatiefnemer Canal Parade Amsterdam) en Marieke Samallo (directeur festival Milkshake).

Speciaal voor studenten en young professionals organiseert Student Pride NL, samen met partners uit het bedrijfsleven, een job fair.

De conferentie zal afgesloten worden een interview met minister Van Engelshoven van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de onthulling van HR pride vlag en met de uitreiking van de allereerste Rotterdam Pride Awards.

Na een gezellige borrel waarin kan worden gespeeddate met verschillende LHBTQIA+ organisaties barst de CONFABULOUS party los, met een optreden van 155 – eenvijfvijf en dj’s Darling Peter en Leroy Sendar.

Kijk voor het volledige programma op https://issuu.com/rotterdam-pride/docs/confab_-_programma

Iedereen is welkom.
Toegang tot CONFAB 2019, en het feest!, is gratis.

Theater Rotterdam
27 september
CONFAB: 12:00 – 18:15 uur
CONFABULOUS party 21:45 – 2:00 uur

Let’s make Rotterdam Pride!

Rotterdam Pride

Rotterdam Pride

Hey! Wij zijn Rotterdam Pride en vieren in 2019 voor de 6 keer culturele en seksuele diversiteit. Dit jaar is ons thema House of Colours en staan de deuren wijd open voor iedereen, wie je ook bent. Rotterdam Pride is een safe space voor iederen!

Laat een reactie achter

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste Pride ontwikkelingen!

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!