Transcafe live in FERRY

Details
Date:

september 20

Time:

14:00 - 18:00

Categorie:

Community

Website:
Ga naar Facebook

We hebben weer een live transcafe (en zijn dat van plan voorlopig vast te houden)! Op zondag 20 september hebben we weer een regulier Transcafé, met iets andere openingstijden. Niet in het vertrouwde COC pand op de Schiedamsesingel waar bijeenkomsten op 1,5 meter ondoenlijk zijn maar in Ferry op de Westblaak. Er zijn wel aanmeldregels, helaas, zie verderop voor details.

Deze keer zijn de openingstijden wel wat anders dan anders, van 14:00 tot 18:00! Dit komt omdat het natuurlijk ook Rotterdam Pride week is en er in Ferry aansluitend (om 19:00) een Pride event is: Bingo! Met Miss Patty Pam-Pam met DJ Daniel. Wees welkom om te blijven na het transcafe.

☆ Transcafé Rotterdam ☆
Het leukste café voor iedereen die bezig is met gendervariaties. Van jong tot oud, transman tot transvrouw en alle andere variaties, beginnend of gevorderd. Neem gerust je partner, vriend(in), collega, gezins- of familielid mee. De sfeer is gemoedelijk, vrolijk en open. Jouw veiligheid staat bij ons altijd voorop. Wij zorgen voor een fijne en vertrouwde omgeving. Bij ons vind je een plaats waar je jezelf kan en mag zijn, waar je met je vragen, twijfels en angsten terecht kan. Of je je nu man voelt of vrouw, ergens tussenin, of nergens; we horen er allemaal bij.

☆ Wanneer ☆
Voorlopig doen we de eerste zondag van de maand een virtueel transcafe (zie transcafe.nl) en de derde zondag van de maand een live transcafe in Ferry. Entree is gratis. Meld je vooraf aan, dan krijg je twee consumptiemuntjes voor twee drankje. De drankjes daaarna zijn voor eigen rekening. Aanmelden doe je door een PB te sturen of op de website www.transcafe.nl.
Alle leeftijden zijn welkom.
Let wel: we schenken geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar.

☆ Aanmelden ☆
Ferry werkt met een reserveringsysteem voor aanmelden. Vanwege de corona maatregelen is reserveren verplicht. Je komt op het reservingsysteem via de site van ferry rotterdam, het menu en dan rechtsbovenin de optie reserveren (https://www.ferryrotterdam.com/menu) Daarnaast zouden we het zeer op prijs als je ons ook wil laten weten dat je komt. Dat kan via een messenger bericht naar transcafe rotterdam of een emailtje of onze website.

☆ Eten ☆
Normaliter werd er ook gekookt en samen gegeten maar dat zit er deze keer helaas niet in. Ferry zelf is ook een restaurant met burgers en burrito’s. Bovendien zijn we voor etenstijd klaar, deze keer.

☆ Spannend! ☆
Wij snappen maar al te goed dat het spannend is om te komen. Daar zijn we allemaal doorheen gegaan. Stuur ons een privé-bericht, dan stellen we je graag gerust om de drempel te verlagen.

☆ Corona ☆
Ferry is een horeca gelegenheid als alle andere en dus gelden de corona maatregelen ook voor hen. Anderhalve meter, enzovoorts.

☆ Reizen met OV ☆
Wij zijn makkelijk bereikbaar met het OV. Neem de metro naar Beurs of Eendrachtsplein. Of tramlijn 4 vanaf CS, halte Eendrachtsplein. Vanaf deze haltes is het een korte loopafstand naar Ferry op de Westblaak 127.

☆ Parkeren ☆
P+R Coolhaven is op zondag gratis. De APCOA Parking Westblaak redelijk betaalbaar.
Nabij de Veerhaven geldt betaald parkeren tot 18:00 uur.
Bij ons voor de deur betaal je 7 dagen per week tot 23:00 uur.

☆ Vrijwilligers ☆
Energieke mensen met inspiratie maken ons blij. Wil jij ook helpen, laat het ons weten!
Wij zijn tevens een SBB erkend leerbedrijf. Mail je enthousiaste toelichting naar [email protected]

Rotterdam Pride main Partners

© 2020 Rotterdam Pride - Alle rechten voorbehouden.

Made with ♥ by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!