Pride Hangout | Foodhallen x STËLZ

Details
Date:

september 18

Time:

17:00 - 23:00

Categorie:

Others

Website:
Ga naar Facebook
Locatie

Foodhallen

Wilhelminakade 58

Rotterdam, Netherlands, 3072 AR

Foodhallen Rotterdam & STËLZ slaan op 18 september 2020 samen met Pride Rotterdam handen ineen voor een uniek pride event. Ondergedompeld in alle kleuren van de regenboog vieren we samen de vrijheid van seksuele-, gender- en culturele diversiteit.

Vanaf 17:00 word je welkom geheten door een van onze hostessen en kan je genieten van een fris blikje Stëlz. Als je geluk hebt bemachtig je een van de gouden tickets waarmee je een slinger aan het rad van fortuin mag geven.

Wil je zorgeloos genieten tot in de late uurtjes? Blijf slapen onder hetzelfde dak bij Room Mate Bruno. Speciaal voor deze unieke hangout maken Foodhallen Rotterdam, Room Mate Bruno er samen een feestje van! Voor €140,- blijf je na het event met twee personen overnachten. Geheel in Pridestijl, natuurlijk. Daarbij ontvang je een voucher voor de Foodhallen ter waarde van €50,- én een STËLZ-pakket.

Bovendien doneert Foodhallen Rotterdam voor elke verkochte Stëlz €1,- aan Transcafé Rotterdam. Bij transcafé Rotterdam kunnen transgenderjongeren zichzelf zijn en gelijkstemden ontmoeten.

Rotterdam Pride main Partners

© 2020 Rotterdam Pride - Alle rechten voorbehouden.

Made with ♥ by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!