Dinnershow “Dragqueens Q3” Rotterdam Pride Editie

Details
Date:

september 24

Time:

17:00 - 23:59

Categorie:

Community

Website:
Ga naar Facebook
Locatie

Drag Dinnershow Rotterdam

Weena 701

Rotterdam, Netherlands, 3013AM

http://www.dragdinnershowrotterdam.nl
De gezellige en intieme Drag Dinnershow: “Dragqueens Q3” draait in juli, augustus en september 2021. (Elk kwartaal een nieuwe show en nieuw menu) Tijdens deze fantastische ROTTERDAM PRIDE EDITIE uit geniet je van een overheerlijk 3-gangen keuzemenu en krijg je een geweldige dragqueenshow voorgeschoteld. Presentatie is in handen van Ynel Regalo, de huidige “Miss Travestie Holland 2019”. Naast haar zullen per avond 2 extra queens optreden vanuit de wisselende cast van top dragqueens!
http://www.dragdinnershowrotterdam.nl

Het maximaal aantal gasten per avond hangt af van de op dat moment geldende overheid/RIVM richtlijnen die wij strikt volgen. Op dit moment houden wij 35 personen aan. Je kunt dus met voldoende afstand van anderen, looplijnen en diverse hygiënische voorzorgsmaatregelen genieten van een fantastische avond uit!

De dinnershow “Dragqueens Q3″ ROTTERDAM PRIDE EDITIE start om 18:00 uur (deuren open vanaf 17:00 uur) en eindigt om 21:00 uur. Blijf daarna gerust voor nog wat drankjes en ontmoet de dragqueens.

De locatie: VINN Rotterdam op Weena 701 is direct naast Rotterdam Centraal Station. Aan de straatkant onder het Groothandelsgebouw.
http://www.dragdinnershowrotterdam.nl

© 2021 Rotterdam Pride - Alle rechten voorbehouden.

Made with ♥ by Accenture

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!