Very First Annual Rotterdam Pride Awards!

Award

Voor het eerst organiseert Rotterdam Pride de Annual Pride Awards tijdens de CONFAB op 28 september: een prijs voor mensen, organisaties en initiatieven die iets wezenlijks bijdragen aan de LHBT emancipatie in Nederland met een oog voor openheid en slaan van bruggen.

De onafhankelijke commissie die deze prijs uitreikt bestaat uit: Micha Schneijderberg, Rocher Koendjbiharie, Sarafina van Ast en Ingmar van Bloois.

Tijdens de CONFAB (die start vanaf 12.00) worden om 17.30 uur de volgende Awards uitgereikt:

1. LGBTQIA+ ACTIVIST AWARD

Deze prijs wordt uitgereikt aan een LHBTQIA+ activist die zich vrijwillig inzet met buitengewone activiteiten.

2. ALLY AWARD

Persoon of organisatie die zelf niet direct onderdeel is van LHBT maar zich wel inzet voor de LHBT community, zichtbaarheid en emancipatie. Building bridges!

3. LGBTQIA+ ORGANISATION AWARD

Deze uitreiking gaat naar een organisatie, groot of klein, met een lange termijn visie en bijdraagt aan de community. Deze organisatie opereert werkt samen en staat open voor de verbindingen.

4. NEW KID ON THE BLOCK AWARD

Welk nieuw initiatief of organisatie (in oprichting) is veelbelovend en verdient een stukje erkenning voor inzet op voorhand? Dit is een aanmoedigingsprijs!

Meer weten over het programma van de CONFAB? Volg het evenement voor updates op Facebook. De CONFAB wordt in samenwerking met Student Pride, Hogeschool Rotterdam en Inholland in Theater Rotterdam.

Rotterdam Pride

Rotterdam Pride

Hey! Wij zijn Rotterdam Pride en vieren in 2019 voor de 6 keer culturele en seksuele diversiteit. Dit jaar is ons thema House of Colours en staan de deuren wijd open voor iedereen, wie je ook bent. Rotterdam Pride is een safe space voor iedereen!

Laat een reactie achter

Newsletter

Sign up for our newsletter to stay up to date with all the latest Rotterdam Pride developments!

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!