Love

Rotterdam Pride

Papa, mag ik even met je praten?| Rotterdam Pride Conference

Hoe is het om als bi culturele man uit de kast te komen voor je familie? En hoe wordt daar op gereageerd? In dit bijzondere programma van Rotterdam Pride Conference gaat Jennifer Muntslag in gesprek met singer songwriters Glen en Jaïr Faria over bi cultureel en homo zijn, de relatie tussen een vader en zoon en de helende kracht en gedeelde liefde voor muziek.

Over de sprekers:

Glen Faria
Glen Faria is een veelzijdige zanger, rapper en songwriter uit Amsterdam Zuidoost. Hij staat bekend om zijn levensverhalen en situaties die voor velen herkenbaar zijn. De onderwerpen van zijn liedjes variëren van liefde, zelfbeeld en gezinsleven tot aan maatschappelijke thema’s. In 2018 is Glen zijn doorbraak voor het grote publiek, wanneer hij meedoet een het NPO1 programma De Beste Zangers. Hierin zingt Davina Michele, Glen zijn lied het Duurt Te Lang. Dit nummer behaalt een jaar later 70 miljoen streams op Spotify.

Jaïr Faria
Jaïr Faria is nog maar 17 jaar oud, maar hij heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om naam te maken in de muziekindustrie. In 2019 was de vijftienjarige Jaïr te zien op een Nederlandse track genaamd ‘Terug Naar Nu’, waar hij zijn vader en bekroonde artiest Glen Faria vergezelde. Deze hit trok de aandacht van nationale tv-programma’s, lokale nieuwsplatforms en radiostations. Hij belandde zelfs in de top 10 van een van de bekendste radiostations voor Nederlandse muziek, 100% NL.

Jennifer Muntslag

Jennifer Muntslag is een performer die van kleins af aan al door heeft dat ze zich thuis voelt in de “spotlight”. Performen voor de spiegel is dan ook een dagelijks ritueel. Naar eigen zeggen is daar niet veel aan veranderd, anders dan dat de spiegel tegenwoordig plaats maakt voor podia en tv. De in 1983 geboren “Summerchild” ook wel bekend als JNM (The Naked Mc), is een graag geziene host/Mc op evenementen. Ze modereert, acteert, schrijft en is naar eigen zeggen “professioneel kletskous”. Haar klussen variëren van een jaarlijks terugkerende host tijdens

Amsterdam Roots Festival, Oerol, Kunstbende, vloggen voor My Daily Shot of Culture en diverse Spoken Word events tot aan clubavonden in de Paradiso, Melkweg en vele clubs/festivals in binnen en buitenland. “JNM is de presentatrice die als een frisse wind, vol enthousiasme en humor door de zaal heen waait.” Voor de conferentie van Rotterdam Pride, modereert ze verschillende events.

This event will be spoken in Dutch.

Event details

Agenda

Date:

June 24

Time:

19:00 - 20:00

Location

Kunsthal Rotterdam

Glen en Jaïr Faria

Glen en Yaïr Faria

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer hierover in de privacy policy