Love

Rotterdam Pride

Gratis unieke LGBT dansworkshop, gegeven door Dario Tortorelli, en fascinerende voorstelling!

Een nieuwigheid op het RIDCC programma is de unieke LGBT dansworkshop, gegeven door Dario Tortorelli, in samenwerking met ketelbinkie en Theater Rotterdam tijdens Pride Rotterdam.

We bieden een unieke dansworkshop moderne dans aan open voor all genders, all levels en all bodies op het podium van Theater Rotterdam door Dario Tortorelli. Dario Tortorelli is een gerenommeerde Italiaanse danser en choreograaf, daarnaast is hij oprichter van DiVEinD – visual poetry of performing bodies. Dario danste oa. bij Introdans, Conny Janssen Danst en Ann Van den Broek. Dario geeft les aan verschillende internationale dansgezelschappen en dansinstellingen.

Verder wordt de fascinerende avondvullende voorstelling van Fabio Liberti aangeboden. Fabio heeft zich ontwikkeld tot één van de meest in het oog springende en succesvolle jonge choreografen van onze tijd. Fabio presenteert zijn beklijvende werk LEAD ME en award winning dansfilm DON’T KISS .mov.

De dansfilm DON’T KISS .mov. is geselecteerd geweest voor meer dan 30 verschillende internationale filmfestivals waaronder de BRUSSELS PINK SCREENS FILM FESTIVAL 2020, GENEVA INTERNATIONAL QUEER FILM FESTIVAL 2021, HELSINKI INTERNATIONAL FILM FESTIVAL LOVE & ANARCHY 2020.

Als mede-initiatiefnemer van dit event biedt ketelbinkie, de grootste LGBT sportvereniging van Nederland, een aantal deelnemers de kans om de dansworkshop en voorstelling kosteloos bij te wonen.

Een aantal kaartjes zijn kosteloos te reserveren via
[email protected]

I.v.m. de ruimte en aandacht is het aantal deelnemers beperkt.
Dus meld je nu aan, vol = vol

Event details

Agenda

Date:

June 25

Time:

16:45 - 17:45

Location

Theater Rotterdam

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website