Love

Rotterdam Pride

News

Pride Podcast Tips!

Rotterdam pride wil altijd geïnspireerd blijven en daarom hebben we onze lievelings podcast op een rij gezet!
De een is informatief of gefocust op healing, de ander is er puur om je te laten lachen. Met queer onderwerpen en/of door queer makers.

-Nancy | Kathy Tu & Tobin Low
Nancy is een podcast met queer verhalen en conversaties gehost door twee beste vrienden, die allebei geen Nancy heten. Deze podcast gaat over hoe wij onszelf definiëren en de reis die nodig is om daar te komen.
Luister hier!

-CoupleGoals | Mandy Woelkens & Roos de Vries
In COUPLEGOALS de podcast spreken queer koppel Mandy  en Roos met allerlei verschillende stellen. Hoe leerden ze elkaar kennen? Waar maken ze ruzie over? Wat is er nou zo leuk aan de ander? En bestaat er eigenlijk wel zoiets als ‘couple goals’?
Luister hier!

-What the Trans?! | Michelle O’Toole & Ashleigh Talbot
Gecreëerd als reactie op alle cis-nonsense in de media is deze podcast voor en door trans en non-binaire personen. verwacht reacties op nieuws, fact-checking, interviews en een gezonde dosis aan scherpe meningen.
Luister hier!

-The Read | Kid Fury & Crissle
Een podcast door queer makers over Hip-Hop en Pop culture. ‘Throwing shade and spilling tea’ over alle sterren met een gezonde dosis humor. Niemand is veilig behalve Beyonce (of Blue Ivy).
Luister hier!

-I Weigh | Jameela Jamil
In deze podcast spreek Jameela Jamil met verschillende leiders, influencers en kunstenaars over hoe ze door hun schaamte heen werken op zoek naar een plek waar hun echte waarde ligt. Dit leid tot inspirerende en ontroerende gesprekken met queer leiders als Alok-Vaid Menon en Munroe Bergdorf.
Luister hier!

-Getting Curious | Jonathan van Ness
Een podcast over alles wat Jonathan van Ness (Queer Eye) nieuwsgierig maakt. Alle onderwerpen die je maar kan bedenken worden samen met een expert op dat gebied onder de loep genomen, met een flinke dosis gezonde hysterie.
Luister hier!

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website