Love

Rotterdam Pride

Conference 2022

Live broadcast

Conference

Dare to share

Bekijk het programma!

Verder op de pagina staan de verschillende dagen en welke thema’s er specifiek behandeld worden.

Rotterdam Pride Conference

Lezingen en conversaties over wat er speelt in de LGBTQIA+ community in Rotterdam

Doe mee aan de Pride Conference, het diepgaande programma van Rotterdam Pride, om deel te nemen aan paneldiscussies en lezingen over onderwerpen als mentale gezondheid, transgezondheidszorg en hoe Rotterdam een inclusieve stad kan zijn voor iedereen. En luister ook naar persoonlijke verhalen over hoe het is om je land te ontvluchten terwijl je homo bent, coming out met een bi culturele achtergrond, en hoe het is om uit de kast te komen als profvoetballer.

Iedereen is welkom, of je nu zelf onderdeel bent van de community of een bondgenoot bent; de onderwerpen die tijdens de conferentie behandeld worden, zijn juist bedoeld om te informeren en mensen met elkaar te verbinden die in het alledaagse leven niet zo snel in contact zouden komen met elkaar.

Conference

Programma

Tickets zijn €5,- en van elke verkochte ticket, doneren wij €1,- aan LGBT Asylum Support.

Koop nu je ticket!

open een conference hieronder en koop je ticket via de ticket link

De conferentie is een vast onderdeel van de programmering tijdens de pride week, dus ook vorig jaar hebben was er een meerdaagse conferentie. In 2021 werden er onderwerpen besproken zoals kids & chosen family, queers in music, celebrate your body en queers in fashion. Benieuwd naar de conferentie van vorig jaar? Dan heb je geluk, want alles is terug te bekijken via onze website of YouTube!

Bekijk de

videos

Best Of

Rotterdam Pride Conference 2021

Bekijk de

videos

Best Off

Rotterdam Pride Conference 2021

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt