Bey Cil

“Ik ben pride op Rotterdam en vind het belangrijk dat we diversiteit en inclusiviteit in onze stad onder de aandacht blijven brengen!”

Hoe denkt Bey over de LHBTQIA+ community?

Sinds 2018 is Bey ambassadeur van Rotterdam Pride en zet zich bijna dagelijks in voor LHBTQIA+ emancipatie, vooral op de werkvloer, maar ook voor Rotterdam Pride. Mede door zijn enthousiasme is in 2018 de eerste netwerkborrel tijdens Rotterdam Pride georganiseerd. Hij is een echte verbinder en werkt als manager bij organisatieadviesbureau Accenture. Binnen Accenture is hij lead van Pride At Accenture: het LHBTQIA+ netwerk in Nederland. Hierbij is hij betrokken bij het organiseren van kennissessies en ludieke acties binnen en buiten de organisatie om diversiteit en inclusiviteit op de kaart te zetten.

Bey is een echt gezelligheidsdier! Hij houdt van koken, reizen en zijn kat Bas. Samen met zijn vriend woont hij in Rotterdam, maar reist regelmatig de hele wereld over voor zijn werk.

“We timmeren hard aan de weg om onze samenleving in Nederland inclusiever te maken en het gaat steeds vaker de goede kant op. Toch moeten we blijven werken aan de zichtbaarheid van onze community en de verbinding en dialoog met elkaar aangaan om van onze verschillen een non-issue te maken.” “Ik ben pride op Rotterdam. Ik vind het belangrijk dat we diversiteit en inclusiviteit in onze stad onder de aandacht blijven brengen en als gay vind ik Rotterdam Pride het perfecte platform om mij daar voor in te zetten.” 

Volg Bey op social media

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!