Love

Rotterdam Pride

Bereik­baarheid

Dare to Meet

Rolstoel­toegankelijk

Roze Zaterdag is voor iedereen toegankelijk. Het hele terrein is rolstoeltoegankelijk en ook met de metro reis je makkelijk, aangezien de stations een lift hebben die je rechtstreeks naar de Coolsingel brengt. Er zijn ook rolstoeltoegankelijke toiletten en als je extra hulp nodig hebt, kun je altijd onze medewerkers om hulp vragen.

Kom naar Roze Zaterdag met OV

Op Zaterdag is het in Rotterdam druk met verkeer, we adviseren je daarom zoveel mogelijk met het OV naar Rotterdam te reizen. De Coolsingel is vanaf Rotterdam Centraal goed lopend of per metro bereikbaar.

De dichtstbijzijnde metrohalte is ‘Stadhuis’ en dan ben je direct midden op de Coolsingel (en het festival). Vanaf Centraal kun je met de Metrolijn E (richting Slinge) en D (richting de Akkers) nemen en dan ben je er met 1 halte.

Kom met de auto

Kom je toch met de auto? Dan adviseren we je gebruik te maken van de verschillende gratis P+R parkeerplaatsen. 
Vanaf hier reis je eenvoudig en binnen 10 minuten per OV naar het centrum van Rotterdam.

Gratis P+R parkeer­plaatsen

Wil of moet je toch dichterbij parkeren? Dan vind je hier een overzicht van de verschillende parkeergarages nabij de Coolsingel in Rotterdam Centrum. Bij sommigen parkeergarages staat ook vermeld vanuit welke richting ze het makkelijkst bereikbaar zijn.

Lekker overnachten?

Wil je van je bezoek een trip maken? Of gewoon binnen drie tellen in je bed liggen na het festival? Dan heeft Hilton Hotel Rotterdam een mooie deal voor je! Met de speciale kortingscode PRIDE ontvang je 20% korting op je boeking!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt