Love

Rotterdam Pride

Nieuws

Openingsconcert Roze Zaterdag

Het is zo ver! We kunnen eindelijk aankondigen wie Roze Zaterdag zal openen dit jaar. En dat is niemand minder dan Duncan Laurence! Tijdens het evenement op de Coolsingel, zal singer-songwriter Duncan Laurence het festival aftrappen met een openingsconcert.

Wij zijn hier bij Rotterdam Pride zeer blij met de toezegging van Laurence. De zanger geniet wereldwijd succes na het winnen van het Eurovisie Songfestival in 2019 met zijn platinum single ‘Arcade’. Inmiddels heeft hij meerdere succesvolle singles en een succesvol album uitgebracht én internationaal getourd.

Daarnaast kondigen we ook de queer hiphop act LIONSTORM aan. Dit vrouwelijke rap duo uit Amsterdam, bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterre, waren eerder al terug te zien in het conferentie programma van Rotterdam Pride. De rapformatie staat bekend om haar absurdistische en provocerende queer rap met tracks als ‘No H8tro’ en ‘WTJMDZ’, met als uiteindelijke doel meer éénheid te creëren.

Wij kijken heel erg uit naar 18 juni, en hopen jullie ook! Dit wordt een bijzondere editie…

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt