Love

Rotterdam Pride

Nieuws

Rotterdam PrideCast

We zijn bij Rotterdam Pride begonnen met een podcast serie! Deze podcast serie gaan we uitzenden ter aanloop van Rotterdam Pride 2022. Dit is een hele bijzondere editie omdat we Roze Zaterdag in onze prachtige stad zullen gaan vieren.  

Aan de hand van intieme interviews met onze ambassadeurs gaan we in de eerste serie in gesprek over wat hen bezighoudt, hoe ze naar de stad kijken en wat Rotterdam Pride voor ze betekent.  De PrideCast zal worden gehost door niemand minder dan Sharvin Ramjan!

De podcast is te beluisteren via ons Spotify-kanaal, met elke vrijdag een nieuwe aflevering die voor je klaar staat. Houd onze socials goed in de gaten voor meer informatie over de gasten die we zullen uitnodigen.  

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt