Love

Rotterdam Pride

Nieuws

WIJ ZOEKEN VRIJWILLIGERS!

Dit jaar hebben we meer dan ooit vrijwilligers nodig met Rotterdam Pride en Roze Zaterdag in aantocht. De vrijwilligersmogelijkheden zijn daarom super breed. Denk bijvoorbeeld aan: artiestenservice, productionele ondersteuning, verkoop, begeleiding van pers, onderzoek, ondersteuning van de communicatie en natuurlijk op- en afbouwwerkzaamheden.  


Als je geïnteresseerd bent kun je een mailtje sturen naar: [email protected]. Er wordt daarna contact met je opgenomen door de vrijwilligers coördinatoren. Ervaring is niet vereist, maar we kunnen alle skills gebruiken die je hebt. 


Als je aangeeft interesse te hebben in speciale projecten van Rotterdam Pride en Roze Zaterdag of je hebt zelf een leuk idee, zullen we altijd kijken naar de mogelijkheden. Denk er wel aan dat je minstens 16 jaar moet zijn om als vrijwilliger mee te kunnen werken.  


Deel uitmaken van het Pride Team betekent deel uitmaken van een hechte community. We doen dit met elkaar, voor elkaar. So don’t be shy, en meld je aan!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt