Love

Rotterdam Pride

Nieuws

Nieuw bestuur Rotterdam Pride

UPDATE: het nieuwe bestuur van Rotterdam Pride is in augustus 2020 bekend gemaakt.

Het bestuur van Rotterdam Pride zal per augustus – september 2020 worden vernieuwd. Anita Nanhoe draagt haar rol na zes jaar over aan een nieuwe voorzitter die het afgelopen jaar heeft meegedraaid in het bestuur. De Stichting werkt de komende tijd aan uitbreiding van het bestuur.

“Wij hebben een jaar geleden besloten dat er een nieuw bestuur zou aantreden, en hebben een geschikte kandidaat als voorzitter gevonden die al een jaar met ons in het bestuur meedraait en waaraan ik het stokje na zes jaar door mag geven. Ook staan wij open voor suggesties en motivaties van gegadigden die binnen het bestuur van Rotterdam Pride willen en kunnen functioneren, mits er voldoende affiniteit is met de Stichting en haar statement.”, aldus Nanhoe.

Rotterdam Pride is een paraplu organisatie die de LHBTQIA+ community-support door middel van activiteiten, manifestaties en samenwerkingen in Rotterdam. Wij staan voor gelijke rechten en streven naar een vredige, tolerante en inclusieve maatschappij ongeacht je afkomst, lichaamskleur, lichaamsvorm, gender, religie en seksuele voorkeur. Hierin werken wij samen met partners en bondgenoten die dit gedachtengoed met ons delen.

Geïnteresseerde potentiële nieuwe bestuursleden kunnen een cv en motivatiebrief sturen naar [email protected].

Rotterdam Pride hoopt in augustus het nieuwe bestuur te kunnen introduceren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt