Inspiratie, cultuur en kennis tijdens de CONFAB op 27 September Theater Rotterdam

CONFAB

Rotterdam Pride organiseert, in samenwerking met Student Pride NL, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Inholland, Erasmus Universiteit, Thomas More Hogeschool en Codarts, de CONFAB 2019.

Tijdens de CONFAB 2019, fabulous conference, kunnen bezoekers zich verdiepen, kennismaken en in gesprek gaan over verschillende LHBTQIA+gerelateerde onderwerpen.

De conferentie wordt geopend door Wethouder Said Kasmi (Onderwijs, Cultuur en Toerisme). Naast debatten en workshops over o.a religie, kunst, cultuur en identiteit, zijn er verschillende inspirerende Pride talks door Jan Kees de Jager (CFO KPN), Vera Boots (initiatiefnemer Canal Parade Amsterdam) en Marieke Samallo (directeur festival Milkshake).

Minister

Tijdens de CONFAB kan er  gespeed-date worden met LHBTQI+-organisaties uit Rotterdam. Student Pride NL organiseert samen met de onderwijsinstellingen en bedrijfsleven de Job Fair. 

De CONFAB sluit af met een optreden van Ariah Lester, een interview met minister Van Engelshoven, de onthulling van HR pride vlag en… de uitreiking van de allereerste Rotterdam Pride awards.

De CONFAB wordt gehost door de altijd fabulous Snorella WC.

Registreer hier!

Rotterdam Pride

Rotterdam Pride

Hey! Wij zijn Rotterdam Pride en vieren in 2019 voor de 6 keer culturele en seksuele diversiteit. Dit jaar is ons thema House of Colours en staan de deuren wijd open voor iedereen, wie je ook bent. Rotterdam Pride is een safe space voor iedereen!

Laat een reactie achter

Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste Pride ontwikkelingen!

Bedankt voor je aanmelding!

Vanaf nu ontvang je onze nieuwsbrief in je mailbox!